top of page
DSC08747b.jpg
upcoming events

30.9 savoy

III INTERNATIONAL QUEERLESQUE FESTIVAL

queerlesque-3-banner.jpg

Betty Fvck esittää: III INTERNATIONAL QUEERLESQUE FESTIVAL IN HELSINKI Savoy-teatterissa.

Tervetuloa maailmanluokan festivaaliin, joka on täynnä Burleskia, Sirkusta, Dragia ja Queer-energiaa! Tässä festivaalissa koet mitä lumoavimpia ja henkeäsalpaavimpia esityksiä kaikkialta maailmasta. Me tuomme luoksesi Suomen suurimman Queer taiteen spektaakkelin! Show seuraa huikeaa menestystä vuosilta 2021 ja 2022, joka nähtiin myös Yle Areenassa. Queerlesque on aina ollut foorumi LGBT+ ja POC –yhteisöjen voimaannuttamiseksi. Tänä vuonna haluamme omistaa tämän projektin rasismin torjuntaan ja parempaan tasa-arvoon yhteiskuntaamme! Tule siis mukaan ja ole osa positiivista muutosta yhteiskunnassamme tämän queer-taideprojektin kautta!

Aika: LA 30.9 klo 20.00

Paikka: Savoy-teatteri

Ovet 19:00, Show 20:00. Kesto n. 2h 30min (sis. 30 min väliajan).

Liput alk. 29.5 €

Ikäraja:  18

PÄÄESIINTYJIÄT:

★KITTEN N' LOU (USA) - Kitten LaRue & Lou Henry Hoover - Multi-awared Burlesque icons: Best Duo, The Burlesque Hall of Fame 2019, Voted #1 Burlesque Performers in the world 2015, King of Boylesque, Mr. Exotic World 2017

★CHOCOLATE SHOWBOY (USA/FR) - Paris Moulin Rouge's Showboy

★TINUS DE SCHUNARD (USA) - Denmark's Legendary Diva Queen

★Mukana myös paikallisia supertähtiä: Betty Fvck, Ile Poikela, Minka Leskinen, House of Sibelius ja monia muita

4.11 KORJAAMO

SACRETACULAR 

 HALLOWEEN CIRCUS, DRAG & BURLESQUE EXTRAVAGANZA

Sacretacular_Banner.jpg

Betty Fvck esittää: SACRETACULAR - Halloween Circus, Drag & Burlesque Extravaganza

Maailma on täynnä mysteerejä joita ihmiset ovat yrittäneet selvittää jo tuhansia vuosia. Mitä jos ratkaisisimme ne taiteen avulla? Liity mukaan ainutlaatuiseen Halloween Extravaganza esitykseen ja koe uskomattomat spektaakkelit itse! Me kutsumme sitä nimellä Sacretacular! Korjaamon Vaunusalin lavalla tullaan näkemään olemaan eeppinen ja ainutlaatuinen kokemus, joka ei tule toistumaan! Betty Fvckin kuratoima artistikattaus on tämän Halloweenin paras show! Halloween on pian täällä, joten osta lippu nopeasti ja muista kertoa tapahtumasta ystäville ja rakkaillesi! Muistathan pukeutua teeman mukaisesti, sillä paras asu valitaan yleisön joukosta! Julkaisemme esiintyjät syksyllä 2023

 

Aika: LA 4.11 klo 20.00

Paikka: Korjaamo Vaunusali

Ovet  19:00, Show 20:00. Kesto n. 2h 30min (sis. 30 min väliajan).

Liput alk. 29.5 €

Ikäraja:  18

1-2.3.2024 TANSSINTALO

HELSINKI INTERNATIONAL DRAG FEST 2024

dragfest_banner_new8.9.jpg

Suurin, monimuotoisin ja kansainvälisin Drag Show Suomessa!

Drag on ilmaisun vapautta! Drag on vallankumous jossa jokainen haluaa olla mukana! Drag on taidetta ja osa LGBT+ yhteisöä! Betty Fvck ylpeänä esittää: ensimmäinen Helsinki International Drag Fest - aidosti monimuotoisin Drag show Suomessa. Vuoden 2023 show nähtiin mm. YLE Areenassa, YLE Uutisissa, Puoli Seitsemän -ohjelmassa sekä Iltalehdessä. Vuonna 2024 festivaali tulee takaisin Tanssin taloon kahtena iltana: 1. ja 2. maaliskuuta (kaksi erilaista esitystä)! Tapahtumassa näet uraauurtavia, vallankumouksellisia, ja henkeä salpaavia esityksiä tarkkaan upeilta, tarkkaan valituilta artisteilta, jotka tulevat ympäri maailmaa. He ovat dragin kuninkaita ja kunigattaria: tanssi, lip-sync, burleski, napatanssi, ja sirkus ovat osa heitä. Heidän vahva viestinsä muuttaa maailmaa.

Liity muutokseen ja tule kokemaan Drag taide osana yhteisöä. Muista pukeutua upeaksi Drag hahmoksi, sillä yleisön paras asu palkitaan! Suosittelemme ostamaan viikonloppulipun, jotta voit nauttia kahden illan kaikista artisteista! Koko artistikattaus julkaistaan talvella 2023.

 

Aika:PE-LA 1-2.3.2024

Paikka: Tanssintalo

Ovet  19:00, Show 20:00, Kesto n. 2h 30min (sis. 30 min väliajan).

Liput alk. 25.8 €

Ikäraja:  16

bottom of page